Zondagmiddag is op de Branding in Oudorp een verkeersconflict ontstaan tijdens het hardloopevenement Rondje Oudorp, waarbij de automobilist dreigde op een hardloper in te rijden.

De bestuurder van een oude rode Mercedes kreeg kritiek van lopers omdat hij volgens hen te dichtbij zou rijden, terwijl er genoeg ruimte op de weg was. Het is niet duidelijk of de man over het parcours reed, of deze kruiste. Er ontstond een woordenwisseling met een van de hardlopers, waarbij de man dreigde op hem in te rijden. De bestuurder gaf gas en remde tot zo'n twee meter van de sportieve man. Daarna reed hij weg.

Lopers hebben het kenteken van de Mercedes onthouden en de politie is op de hoogte gesteld van het incident.

Overigens waren er op de Herenweg, op de plaats waar overgestoken werd vanaf sportpark De Nollen, ook een aantal ongeduldige bestuurders die tussen de lopers door reden.
Pin It
Bekeken: 3724x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/