Het is eindelijk barbecueweer, het barbecue weercijfer voor zaterdag is een acht en voor zondag wordt er zelfs een negen voorspeld. Aansluiten in de rij bij de slager op de hoek is bijna een vijfjaren-plan en de buren hebben ook wel zin om mee te barbecueën, maar goed en verantwoord vlees is duur. Online-slager.nl heeft dit getackeld door barbecuepakketten op maat aan te bieden. Horecakwaliteit vlees en vis voor een lage prijs en het wordt gratis aan huis, op het strand of in het park bezorgd. Voor de last-minute barbecueërs is er ook een mogelijkheid om uw pakket zaterdagochtend af te halen op de Droogmakerij in Heiloo.


Online-slager.nl heeft een vooruitstrevende blik, ook zij hebben gezien dat veel gezinnen moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarvoor hebben zij ook een briljante oplossing bedacht, de zogenaamde "Weekend deal". Elke vrijdag verschijnt er één aanbieding op de website www.online-slager.nl met daarin één week vlees voor vier personen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. U kunt het natuurlijk uitbreiden met meer personen. Aanmelden op de nieuwsbrief via de website zorgt ervoor dat u de Weekend Deal iedere week gemaild krijgt.


De Weekend deal voor aanstaande week kost bijvoorbeeld € 25,00. De deal bestaat uit vier kogelbiefstukken, naast dit  heerlijk luxe stukje vlees krijgt u ook nog een pond gehakt, 300 gram kipblokjes en vier slavinken. U bent klaar voor de hele week. Het vlees wordt gekoeld en gevacuümeerd gratis thuisbezorgd door de eigen bezorgdienst van Online-slager.nl. Wat niet gelijk gebruikt wordt kan dus zo de vriezer in.


Daarnaast bezorgen zij gourmet en fondueschotels, speciaal vlees voor de grill en barbecueliefhebber. Als u nog geen barbecue heeft of u mist de accessoires, is dat allemaal verkrijgbaar via de webwinkel www.online-slager.nl.

Pin It
Bekeken: 4180x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/