In de nacht van maandag op dinsdag is in de Asturiëstraat  in de wijk Daalmeer in Alkmaar een camper volledig uitgebrand. Het kampeervoertuig stond daar geparkeerd en had twee gasflessen aan boord.

Beide flessen konden tijdig uit de camper worden gehaald, maar de brandweer kon niet voorkomen dat het 'mobiele huis' volledig verloren ging.

De wijk is erg geschrokken van de gebeurtenis, vooral omdat niet kan worden uitgesloten dat de brand is aangestoken. De politie doet onderzoek en speurt naar bruikbare aanwijzingen. In de loop van dinsdag zal de camper worden verwijderd.

Overigens ging anderhalve week eerder, in de nacht van vrijdag op zondag, ook al een camper in vlammen op bij de Slochterwaard. Daarnaast is het de laatste weken vaker raak met autobranden.
Pin It
Bekeken: 3932x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/