Op vrijdag 19 mei startte de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in TAQA Theater De Vest. Theaterliefhebbers konden zich na tien dagen oriënteren eindelijk storten op felbegeerde kaartjes voor onder andere Ali B., Claudia de Breij en Van der Laan en Woe. Om 9.00 uur stonden er meer dan 2.000 mensen in de online wachtrij. Na 2,5 uur hadden deze mensen hun kaartjes te pakken.

Populaire voorstellingen zijn die van Wende, Guido Weijers, Nick & Simon, The Analogues, NUHR, Herman van Veen, musical De Marathon en Claudia de Breij.

Hoofd programmering & marketing Marijke van den Muijsenberg: “Ik ben blij met de grote belangstelling voor de nieuwe lichting cabaretiers als Martijn Koning, Tim Fransen en Yentl en de Boer. Terecht dat zij zijn doorgestroomd naar onze grote zaal! Ook musicals blijken onverminderd populair te zijn. Zo is De Marathon, naar de bekende film, een echte topper. Maar ook Vamos met Lenette van Dongen in een hoofdrol, is populair. De kop is eraf en het belooft een mooi en goedbezocht seizoen te worden”.

Kaartjes zijn te koop via taqatheaterdevest.nl en de kassa. Online is ook het nieuwe programma te bekijken of de papieren theatergids te bestellen.

Pin It
Bekeken: 3527x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/