Vanaf januari zijn de renovatiewerkzaamheden op het politiebureau aan het Mallegatsplein al bezig, de werkzaamheden zullen tot het najaar duren. Het bureau bestaat al sinds 1985 en voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd.

Het NHD meldt dat er na de verbouwing ook een aparte opvang komt voor verwarde personen in het politiebureau. De gemeente betaalt de opvang en blijft de verantwoordelijke instantie. De GGD en het GGZ zijn de uitvoerende instantie, zij zorgen voor toezicht, begeleiding en advies.

In Alkmaar kwamen in het eerste kwartaal vorig jaar al 171 meldingen binnen van verwarde personen die overlast veroorzaakten. In het eerste kwartaal van dit jaar waren dat er al 266, zo is te lezen in het NHD. Zowel landelijk als plaatselijk is het een toenemend probleem.

Pin It
Bekeken: 3931x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/