Op zaterdag 27 mei staan er bij Hortus Alkmaar drie verschillende activiteiten op het programma: een workshop biologische mosterd maken, een workshop handgebonden boeket maken en een lezing over duurzaam tuinieren.

Tamira van Marle van ambachtelijke mosterdmakerij Enkhuyzen mosterd verzorgt om 12.30 en om 15.30 uur een workshop mosterd maken. Eerst vertelt zij iets over mosterd maken in het algemeen, daarna kan er zelf mosterd gemaakt worden. Het is heel eenvoudig en leuk om te doen. De mosterd wordt gemaakt zonder kleur-, geur- en smaakstoffen en natuurlijk zonder conserveringsmiddelen.

Tijdens de workshop van Greetje Beemsterboer worden er handgebonden boeket gemaakt. Na afloop mag het prachtige boeket mee naar huis. Deze workshop start om 14.00 uur en duurt ca. 1,5 uur.

Rutger Polder, tuinman en collectiebeheerder van Hortus Alkmaar, verzorgt om 14.00 uur een presentatie over duurzaam tuinieren. Daarbij komen alle aspecten van duurzaam tuinieren aan bod, zoals het aanleggen van een composthoop, het diervriendelijk maken van de tuin enz.

Meer informatie kunt u vinden op www.hortusalkmaar.nl, ook kunt u zich aanmelden voor de workshops via deze website.

Pin It
Bekeken: 3694x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/