Alkmaar, 07 november 2013. De dames van Alvoco speelden woensdagavond in De Oosterhout tegen Wham Wham. De ploeg uit Zwaag heeft een voorsprong van vier punten op de Alkmaarders. In de eerste set beet Alvoco goed van zich af tegen het jeugdige team van Wham Wham en bouwde een ruime voorsprong op naar 7-3. Slordigheden in de passing zorgde ervoor dat het zelfvertrouwen wegzakte bij Alvoco , waardoor de eerste set verloren ging met 21-25. In de tweede set kon Alvoco wederom goed meekomen, maar raakte zichzelf kwijt, net als in de eerste set, en verloor met 17 -25.

In de derde set staat het achterveld van de Alvoco dames niet helemaal goed en kan er moeilijk worden opgebouwd, toch doet het lang mee in de derde set. Helaas worden de kansen niet afgemaakt en verliest de ploeg uit Alkmaar ook de derde set met 21-25. In de laatste set geeft Alvoco sterk service druk en komt het zelfs op voorsprong: 16-14. Door een aanvalsfout in het restant van de set komt Wham Wham toch weer op voorsprong. De Alkmaarse formatie weet zich niet meer uit deze dip te werken en verliest ook de laatste set me 20-25. Door het verlies is er nu een gapend gat ontstaan met Wham Wham van 9 punten. 15 november kunnen de dames van Alvoco zich herpakken tegen Zaanstad en zich uit de benarde positie op de ranglijst redden.

Pin It
Bekeken: 996x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/