Op zondag 21 mei houdt scoutinggroep Don Bosco weer haar jaarlijkse open dag aan de Prins Bernhardlaan 9 in Alkmaar (naast de voormalige gevangenis Schutterswei). Op deze dag presenteert de scoutinggroep zich voor iedereen die geïnteresseerd is in een actieve en gezellige vrijetijdsbesteding. Het thema van de open dag is dit jaar ‘Expeditie DOBO’. Van 13:00 tot 16:00 uur kan iedere bezoeker dit thema op een scoutingmanier beleven.

Er zijn verschillende proeven te doen op de open dag zoals een vuurproef, bouwproef, een schietproef of brood bakken op een kampvuur. Wat niet ontbreekt is een abseiltoren. Daarnaast is er een bar voor wie honger en dorst heeft gekregen van de verschillende bezigheden. Naast allerlei activiteiten die met de expeditie te maken hebben, is er ook een informatiestand waar bezoekers meer te weten kunnen komen over Scouting.

Al 79 jaar biedt scoutinggroep Don Bosco een afwisselende vrijetijdsbesteding voor jongens en meisjes in leeftijdsklassen van 5 tot en met 50 jaar. Het idee van scouting is dat je samen met elkaar plezier maakt en er ook nog iets van opsteekt. De jaarlijkse open dag is een manier om scouting aan een groter publiek te presenteren. Meer informatie over scoutinggroep Don Bosco staat ook op: www.donboscogroep.nl.

Pin It
Bekeken: 3551x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/