De flitspaal op de Heilooër Tolweg (N9) bij de Kennemerstraatweg zet ook auto's op de foto die linksaf Alkmaar in rijden, terwijl het verkeerslicht op groen staat. Melding hiervan circuleert op Facebook. Op de foto's, die men kan opvragen als mijn twijfels heeft, is prima te zien is dat het licht groen is.

"Het betreft een fout, er komt nog een brief achteraan van de politie dat dit een fout betreft", laat een gedupeerde weten. "Mijn bekeuring was al op €0 gezet en mensen die de bekeuring betaald hebben krijgen het automatisch terug gestort is mij gezegd. De fout is sinds twee dagen pas bekend bij CJIB."

De kwestie bewijst maar weer eens dat automatisering voordelen heeft - het scheelt veel werk en dus kosten voor de Nederlandse burger - maar ook nadelen.  (foto: Facebook)

Pin It
Bekeken: 6066x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/