Op zondagavond 7 mei vond de 26ste editie van het prestigieuze Nederlandse Coiffure Award gala plaats in Studio21 te Hilversum. Een gala avond met een zeer gevarieerd programma aan optredens, spectaculaire haarmodeshows en de uitreiking van in totaal 13 ‘Haar Oscars’. De Hairdresser of the Year Award geldt als de ultieme vakprijs voor Nederlandse kappers. Deze werd dit jaar uitgereikt aan Mark van Westerop van Pro-Solo Alkmaar. Van Westerop sleepte de meeste awards in de wacht. Hij werd beloond met de eerste plaats in de categorieën “dameskapsels regio Noord-Holland & Flevoland” en “Avantgarde”. Voor de tweede keer in zijn carrière, werd hij bekroond tot Hairdresser of the Year. Daarnaast won zijn salon Pro-Solo dit jaar de Team Award.

De jury roemde zijn ingezonden collecties om de originaliteit, modische relevantie, sterke concepten, minutieuze uitvoering, liefde voor het ambacht en duidelijke visie op kleur en structuur. Zichtbaar trots en geëmotioneerd nam Mark de 4 awards in ontvangst. “Mijn passie en liefde ligt in haar”, aldus de Hairdresser of the Year. Van Westerop behoort al jaren tot de nationale en internationale top van haarstylisten. In Alkmaar opende hij zijn salon Pro-Solo. Sinds 2008 viel hij al regelmatig in de prijzen in diversen categorieën en in 2014 werd hij voor het eerst uitgeroepen tot Hairdresser of the Year. Mark en zijn team werken vaak mee aan fashion shoots voor magazines zoals Vogue, Harper’s Bazaar en ELLE, campagnes van o.a Sisley en Mexx en aan fashion shows van o.a Karl Lagerfeld en Tommy Hilfiger.

Pin It
Bekeken: 4408x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/