Als onderdeel van het project 'Geef je Buurt een Boost' organiseert Resto VanHarte Alkmaar dinsdag 2 mei een resto-avond met als thema 'Werken in de buurt'. Lokale organisaties vertellen in Wijkcentrum Overdie over hun (vrijwilligers)werk in de wijk om zo mensen te prikkelen zich aan te sluiten. Resto VanHarte zorgt voor de innerlijke mens met tapasgerechten.

Organisaties zoals Vrijwilligerscentrale Regio Alkmaar (VCRA), Humanitas, Wonenplus en Stichting Niko presenteren zichzelf aan de wijk en vertellen over hun openstaande (vrijwilligers)vacatures. Mensen die werk zoeken of vrijwilliger willen worden zijn van harte welkom. Het programma duurt van 17.30 uur tot 20.00 uur. Kosten zijn €4 inclusief eten. Reserveren kan via restovanharte.nl. Wil je op de dag meehelpen, meld je dan vóór 28 april bij Wanda Nieste (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

'Geef je Buurt een Boost' is een reeks activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden, zoals barbecues, talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is om buurtbewoners te betrekken en te activeren en de buurt zo een boost te geven. Sponsor is de Nationale Postcode Loterij.

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners voor iedereen. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De Resto’s worden gerund door een klein team van professionals, maar de kracht komt vanuit vrijwilligers.

Pin It
Bekeken: 3550x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/