Vastbesloten komt ze het lokaal binnenlopen, op de voet gevolgd door haar 'juf', en beiden gevolgd door de camera en kritisch bekeken door de regisseur terwijl een microfoon alle geluid registreert. Maandagochtend werd de 11-jarige Mira verrast op haar basisschool De Vlieger in Alkmaar-Noord (zie foto).

Er wordt een promotiefilmpje met haar gemaakt door het Prinses Beatrixfonds. Het filmpje zal gebruikt zal worden als TV-item voor "Het zit in MEI Challenge". Mira heeft een actie gestart om geld in te zamelen voor onderzoek naar de spierziekte myotone dystrofie, haar actie zal als voorbeeld gaan dienen voor andere mensen die ook een actie willen opstarten.

MD is een spierziekte waarbij de spieren steeds zwakker worden en organen worden aangetast. Hierdoor kunnen onder meer maagdarmstoornissen, hartklachten en concentratieproblemen ontstaan. De levensverwachting is beperkt. De ziekte is erfelijk en komt bij 10 op de 100.000 mensen voor. Zowel de vader als de opa van Mira lijden aan deze ziekte. Wie Mira ook wil helpen kan via de site www.hetzitinmei.nl/mira zijn steentje bijdragen.

Pin It
Bekeken: 4585x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/