De gemeente Alkmaar sponsort net als vorig jaar SLAM! Koningsdag voor € 40.000, zodat het een tweede podium kan openen voor jong talent uit Alkmaar en omstreken. Het college onderkent dat dit een flinke bijdrage is, veel meer dan de maximale € 10.000 volgens het gemeentelijke Sponsorprotocol, maar concludeert dat de investering ruim verantwoord is.

Het SLAM! evenement op P8/P9 bij het AFAS Stadion is niet alleen een groot feest voor jongeren uit de wijde regio, het is ook uitstekende promotie voor Alkmaar via allerlei reguliere en social media. Iets waar Alkmaar Marketing ruim de hand heeft samen met de organisatie van het festival. Daarnaast zorgt het evenement voor een verlaging van de druk op de altijd goed bezochte binnenstad.

Het tweede podium krijgt een zomerse, strand-look en wordt deels overkapt en gaat ruimte bieden voor talentvolle dj's in Alkmaar en omstreken. Nieuw is dat lokale ondernemers er omheen eten en drinken kunnen aanbieden, zoals Alkmaars bier en Victorientjes.

Pin It
Bekeken: 3871x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/