Maandag rond 18:00 uur kwam op de meldkamer een melding binnen van twee jonge meisjes die zich zorgen maakten om een man, die wel heel stil zat tegen een flat bij het Gravenwegpad in Oudorp.

De politie was nog voor de ambulance ter plaatse en constateerde dat de man in orde leek. De agenten zagen wel wat bloed waarop, dus ze besloten de man toch even te laten controleren door de paramedici. De man dacht daar blijkbaar anders over en begon zich te verzetten tegen de hulp van de agenten. Uiteindelijk is het toch gelukt om hem na te laten kijken.

De man hoefde niet mee met de ambulance, maar wel met de politie, die hem had aangehouden vanwege zijn gedrag. De aanwezigheid van de hulpverlening zorgde ervoor dat flink wat omstanders kwamen kijken naar het incident. Het is onbekend of de man onder invloed was van alcohol of drugs.

Pin It
Bekeken: 4427x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/