Zaterdagavond speelde DAW tegen Hoorn een belangrijke wedstrijd voor handhaving in de derde klasse. Beide teams begonnen daarom gespannen aan de wedstrijd. Voorzichtig, zonder fouten te willen maken, werd de tegenstander verkend.

Pas over de helft van de eerste periode wist DAW via Jeroen Fennema voor het eerst te scoren. Een strafworp werd benut. Even later bepaalde Daan Happe de eindstand van de eerste periode op 2-0. Ook in de tweede periode kwam het scoren van doelpunten niet echt los. Beide teams scoorde eenmaal (3-1). In de derde periode wist DAW de stand wat comfortabeler te maken. Dennis Oudhoff, Jeroen Dahchi en Jeroen Paarlberg tilden de voorsprong naar 6-1. Met nog een periode te gaan bleek dit verschil niet meer te overbruggen voor Hoorn, dat dertien seconden voor tijd nog wel de 6-2 wist te scoren.

DAW stelde een langer verblijf in de nationale 3e Bondsklasse B daarmee veilig, bij Hoorn moet volgende week alles goed vallen om degradatie te ontlopen.

Pin It
Bekeken: 3934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/