Zaterdagmiddag zijn in 't Zand twee 17-jarige jongens uit Alkmaar en ´t Zand aangehouden op verdenking van brandstichting. Dit nadat één van de twee praktisch in de armen van een agent sprong.

De politie kreeg rond 17.15 uur melding dat de twee jongens via steigers een pand aan de Oosterweezenweg waren binnengedrongen. Toen de agenten ter plaatse kwamen, zette het tweetal het op een lopen. Eén van de jongens sprong van een behoorlijke hoogte de steiger af, waar nou net een agent gereed stond. Hierop koos zijn handlanger eieren voor zijn geld en klom langzaam de steiger af.

De agenten waren bezig om de jongens te bekeuren, totdat zij ineens een harde knal hoorden en flink wat rook uit het pand zagen komen. De brandweer werd gebeld, deze kreeg de brand snel onder controle. De jongens zijn \aangehouden voor brandstichting.

Pin It
Bekeken: 2719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/