Alice, een dromerig meisje, belandt door een tikkeltje nieuwsgierigheid in een wonderlijk land... Hier lijkt alles anders: konijnen hebben haast, rupsen kunnen praten, een maan wordt een kat, er is een koningin die het liefst koppen ziet rollen en nog veel meer gekkigheid. Of is Alice hier juist abnormaal?

Achttien jeugdige musicalspelers van Artiance nemen je mee naar het Wonderland van schrijver Lewis Caroll. Ontmoet bekende figuren als de Mad Hatter, Cheshire Cat, White Queen en de Red Queen, in een wereld waar niets is wat het lijkt en een grote confrontatie zich ontwikkelt, met daarin een centrale rol voor Alice.

De voorstelling wordt drie keer gehouden: zondag 2 april om 13:00 en 16:30 uur en dinsdag om 19:30 uur. Kaartjes kosten € 6 per persoon en zijn te reserveren via artiance.nl.

Pin It
Bekeken: 3209x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/