Alkmaar Centraal

Accordeana geeft zaterdag 1 april voor de 52ste keer haar donateursconcert in de Rietschoot te Koedijk. Het zal tevens het laatste concert zijn van de groep accordeonisten. Dit moeilijke besluit komt voort uit de constatering dat het vasthouden van een hoog niveau moeilijk is geworden door het langzaam teruglopende ledenaantal. Accordeana zal haar reeks, in samenwerking met Onstuiming Schuim en Het Zolderorkest, afsluiten met een klinkend concert.

Accordeana presenteert onder leiding van Guus Hendriks een gevarieerd programma met onder andere Sonority, Anatevka, Tango della Marquesa, African Symphony en Nächte Wiener Konzert im alten Stil. Na de pauze treedt de groep Onstuimig Schuim op. Hun muziek kent vleugje folk, met traditionele en buitenlandse invloeden, werkliederen, ballades en meeslepende verhalen. Na afloop kunnen de beentjes van de vloer onder begeleiding van Het Zolderorkest, dat onder leiding staat van Rob Leguit.

De avond duurt van 20.00 uur tot middernacht en kaarten kosten € 7,50. Kaartverkoop gebeurt in De Rietschoot. Reserveringen kunnen worden gemaakt via 072-5643112.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl