Mirusia werd de ontdekking van André Rieu en begeleidde hem tijdens verschillende wereldtournees. Ze wordt ook wel ‘De engel van Rieu’ genoemd en werd echt bekend door de inauguratie van de koning, waarbij ze 'Don't cry for me Argentina' zong. In haar geboorteland Australië staat de sopraan bekend als ‘The unconventional pop star’. Op zondag 2 april presenteert ze haar nieuwe show 'From the Heart' samen met haar internationale orkest in Theater De Vest.

In ‘From the Heart’ brengt Mirusia muziek die recht uit het hart komt. Dat kan een hart vol liefde zijn, een hart wat licht beschadigd is of een zoekend hart. Ze kan mensen recht in het hart raken met haar prachtige en persoonlijke vertolkingen. Ze creëerde een unieke combinatie van klassieke aria’s, musical songs en populaire nummers met een klassieke twist.

In Australië heeft Mirusia al meermalen nummer één in de poplijsten gestaan en ook in Nederland stond haar album ‘My Favorite Things’ wekenlang in de top 20. Haar versie van ‘Ave Maria’ is op Youtube inmiddels meer dan 9 miljoen keer bekeken.

Het concert begint om 14.30 uur. Toegangskaarten kosten € 35 en kunnen worden gereserveerd via taqatheaterdevest.nl of via de kassa van het theater.

Pin It
Bekeken: 3329x
https://ee.itk.ac.id/data/