Voor het eerst in de historie van Sportpaleis Alkmaar zal het wielerstadion worden gevuld met internationale topsport en entertainment tijdens de Wieler3daagse Alkmaar op 28, 29 en 30 september. Nostalgie en innovatie zijn de speerpunten waarmee Alkmaar Sport N.V. de unieke combinatie van de wielerbaan en De Meent presenteert.

Alkmaar Sport, exploitant van het Sportpaleis, vindt dat het na een succesvol eerste jaar tijd is om te versnellen. Een Wieler3daagse past uitstekend bij de grote ambities. Eddy Bakker, manager exploitaties: "Wij zijn een compleet en innovatief sportbedrijf. Wij exploiteren Sportpaleis Alkmaar voor 20 jaar en willen het op een unieke spectaculaire manier terug op de kaart zetten." 

Denderende stayermotoren, bloedfanatieke toprenners, maar ook zeer getalenteerde schaatsers… Alles te beleven onder het genot van exclusieve hapjes en een drankje. Regisseur en mede-initiatiefnemer Wim Jansen: "Deze mix van zowel baanwielrennen op wereldniveau en de nostalgie van het stayeren, gecombineerd met innovatieve vormgeving van teams en onderdelen, maakt de Wieler3daagse Alkmaar tot een uniek evenement!" Het evenement is de kers op de taart voor het 75-jarig jubileum van Wielervereniging Alcmaria Victrix.

Ambassadeurs als Laurens ten Dam, Steven Rooks en Kim van Dijk juichen de organisatie van de Wieler3daagse Alkmaar toe. Zij omschrijven dit evenement als een uitgelezen kans voor het Alkmaarse bedrijfsleven. "Bedrijven krijgen hier de kans om op een unieke manier te netwerken. Sport verbindt! En helemaal in de derde helft. Al ben ik vooral van het sportieve," zegt de Paralympisch kampioene van London 2012 Kim van Dijk lachend. Zij is sinds kort werkzaam bij Alkmaar Sport. "Dit evenement past volledig in mijn straatje. Ik ben druk bezig om samen met bedrijven voorafgaand aan het evenement toe te werken naar een bedrijven-onderdeel van formaat. Wie nu al mee wil doen aan onze bedrijven-baanclinics, is van harte uitgenodigd. Sporten verhoogt de teamspirit binnen een bedrijf!"

Verdere informatie over het evenement is te vinden op 3daagsealkmaar.nl.
Foto: de organisatie, met Kim van Dijk in het midden, kan niet wachten tot het zo ver is.

Pin It
Bekeken: 3645x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/