Op 13 april ligt de rode loper uit voor vrouwelijke ondernemers en managers bij de nieuwste vestiging van Topshelf in Alkmaar: het voormalig V&D-pand aan de Laat. Topshelf eigenaar Inge van Kemenade en wethouder Victor Kloos organiseren, uitsluitend voor deze doelgroep, een netwerkbijeenkomst, één dag voor de officiële publieksopening van het warenhuis. De bijeenkomst duurt van 15.30 uur tot 18.00 uur.

Naast netwerkgelegenheid bestaat het programma uit een welkomstwoord door de wethouder en kennismaking met Inge van Kemenade. De deelnemers krijgen een rondleiding door het nieuwe warenhuis. Er zijn drankjes en hapjes en deelnemers gaan niet met lege handen naar huis.

De gemeente Alkmaar organiseert voor haar ondernemers diverse bijeenkomsten en evenementen. Er is een ondernemersloket met avondspreekuren van de wethouder en een periodiek strategisch overleg met Alkmaarse bedrijven. Zo ontstaat een krachtige denktank en een ondernemersnetwerk. In dat netwerk mogen de vrouwelijke ondernemers uiteraard niet ontbreken. 

Aanmelden kan tot 31 maart aanstaande via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Topshelf. Daarna volgt de bevestiging en het programma voor die middag. Maximaal vijftig vrouwen kunnen zich aanmelden. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Pin It
Bekeken: 3544x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/