Bent u vrouw? En ondernemer? Dan ligt op 13 april de rode loper voor u uit bij de nieuwste vestiging van Topshelf in Alkmaar. Het nieuwe warenhuis wordt gevestigd in het oude pand van V&D op de Laat. Topshelf eigenaar Inge van Kemenade en wethouder Victor Kloos organiseren de netwerkbijeenkomst. De deelnemers mogen de nieuwste Topshelf betreden, één dag voor de publieksopening.

De gemeente Alkmaar organiseert voor haar ondernemers diverse bijeenkomsten en evenementen. Er is een ondernemersloket met avondspreekuren van de wethouder en een periodiek strategisch overleg met Alkmaarse bedrijven. Zo ontstaat een krachtige denktank en een ondernemersnetwerk. In dat netwerk mogen de vrouwelijke ondernemers uiteraard niet ontbreken.

Aanmelden kan tot 31 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Topshelf. Daarna volgt de bevestiging en het programma voor die middag. Maximaal 50 vrouwen kunnen zich opgeven. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.
 

Pin It
Bekeken: 3392x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/