Dinsdagochtend rond 10:45 uur vond een groot verkeersongeval plaats op de Westerweg (N242) in Heerhugowaard. Betrokken bij het ongeval waren een vrachtwagen, een bestelauto en ongeveer vijf auto's. Inmiddels is bekend dat er vier gewonden vielen, waarvan twee zwaargewond. De ravage is enorm. 

De grootste uitdaging voor de hulpdiensten was om de beknelde chauffeur uit de te water geraakte vrachtwagen te bevrijden. Deze dreigde, samen met de verwrongen bestelauto die er tegenaan leunde, langzaam verder in de sloot te kantelen. De brandweer rukte groots uit en uiteindelijk is toch een tweede traumaheli ter plaatse gekomen.

Volgens de ANWB is de weg nog tot ongeveer 16:00 uur afgesloten voor het bergen van de voertuigen. Hoe het ongeval ontstond is nog niet bekend. Het lijkt alsof de vrachtwagen zich door stilstaand of langzaamrijdend verkeer heeft geploegd.

Pin It
Bekeken: 5703x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/