Als onderdeel van het project Geef je Buurt een Boost kluste sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte Alkmaar vrijdag samen voor NLdoet. Ongeveer dertig buurtbewoners kwamen gezellig meehelpen. Het plein en de fietsenstalling van Wijkcentrum de Rekere werden opgeknapt en er werden plantenbakken en zitjes geplaatst. Ook was er een groepje dat mozaïektegels maakte om het plein op te vrolijken. Na afloop was er een gratis barbecue voor de deelnemers. 

Geef je Buurt een Boost bestaat uit een serie activiteiten die Resto VanHarte in anderhalf jaar tijd uitrolt in twintig steden in Nederland. Activiteiten variëren van barbecues, tot talentenjachten en kookwedstrijden. Het doel is betrokkenheid van buurtbewoners. Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Pin It
Bekeken: 3688x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/