De fractie van BAS heeft kennis genomen van de verkeersperikelen in Overstad en de Koelmalaan. "De werkzaamheden zijn ongetwijfeld noodzakelijk, maar de combinatie van beide geven voor zowel de ondernemers, inwoners en bezoekers aan de stad veel overlast," stelt fractievoorzitter Ben Bijl. BAS kreeg diverse tips die aan het college voorlegt.

BAS zou graag zien dat de Frieseweg langer open is, bijvoorbeeld een uur eerder en een uur later, zodat het verkeer rondom Overstad deze alteratieve route langer heeft.

De tweede suggestie is een kortere lus van de Bestevaerstraat naar de Vondelstraat, door de rijrichting op de Kortenaerkade tijdelijk te veranderen. Dan kan het verkeer van de Bestevaerstraat, via de Kortenaerkade, Coornhertkade en Hooftstraat naar de Vondelstraat rijden.

"Uiteraard ook weer in goed overleg met de Buurtverenigingen", voegt Bijl toe.

Pin It
Bekeken: 4300x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/