Live muziek, beeldprojectie, dans, wijze woorden en een spiritueel sprookje. Dit is allemaal op vrijdagavond 17 maart met Inner Light team te beleven in het Witte Kerkje te Oudorp. Vakmensen uit allerlei disciplines hebben de handen ineen geslagen om op artistieke, muzikale en verdiepende wijze hun publiek te laten ervaren dat gezondheid van lichaam, ziel en geest geen utopie hoeft te zijn, maar eerder binnen handbereik is dan men denkt.

Violiste Martine Nijenhuis: "Velen zijn er naar op zoek… liefde, geluk, balans, vervulling, gezondheid en het antwoord op de vraag: wat is mijn rol in dit leven en hoe kan ik die zo prettig mogelijk vervullen? Wij nemen de mensen mee in een beleving waardoor het zicht hierop kan worden verhelderd." Natuurarts Flemming Lehrmann vult aan: "Muziek is de taal van het hart. Beweging en Gezondheid zijn de nectar van iedere ontwikkeling. Ik ben heel dankbaar om met zulke mooie artiesten samen te werken, zodat hetgeen wij aanreiken op een zo breed en diep mogelijk niveau kan worden ervaren." Zangeres/dichteres Carla van der Veldt: "Een avondje even helemaal thuiskomen bij jezelf. En ook nog praktische handvatten meenemen om de verkregen inzichten daarna handen en voeten te geven in het leven van alle dag." Het gezelschap wordt gecompleteerd met pianiste Heleen Nijenhuis en danseres Mena Leila.

Het programma begint om 20.45 uur en kost € 20 per persoon. Reserveren is noodzakelijk. Meer informatie is te vinden via de agenda op deterpoudorp.nl.

Pin It
Bekeken: 3203x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/