De Alkmaarders Nico Berger en Jerry Breg van Titania Vastgoed, die eerder ook De Telefooncentrale in Alkmaar hebben gekocht voor exploitatie, deden wederom een goede aankoop vorige maand. Het tweetal heeft het voormalige gemeentehuis van Tuitjenhorn aangekocht voor 7,5 ton terwijl de WOZ-waarde meer dan drie miljoen euro bedraagt. De koop was snel gesloten, het pand stond net sinds half januari in de verkoop.

Het gemeentehuis van Tuitjenhorn was overbodig geworden door een krimp van de organisatie, gecombineerd met digitalisering en flexwerken. De overgebleven ambtenaren werden naar het gemeentehuis van Schagen overgeplaatst.

Het plan is om er, evenals net als in Alkmaar, een creatief en bruisend verzamelgebouw van te maken voor jonge ondernemers en start-ups. Het zal een boost voor de werkgelegenheid opleveren in de regio en dat was een van de vereisten die de gemeente Schagen aan eventuele kopers stelde.

Pin It
Bekeken: 3766x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/