In de nacht van dinsdag op woensdag hield de politie twee personen aan in Sint Pancras, omdat ze in een gestolen auto reden. Het ging om een 50-jarige Alkmaarder en een 33-jarige vrouw uit Heerhugowaard.

Even na middernacht zagen agenten een auto rijden over de Twuyverweg. Bij controle van het kenteken bleek dat de auto op 29 januari was gestolen bij een inbraak aan de Hornwaard in Alkmaar. Toen de inbraakgegevens binnen kwamen, was de auto al doorgereden. Deze werd echter teruggevonden met gedoofde lichten naast een pand aan de Bovenweg.

De twee verdachten werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt een onderzoek in dat zich met name richt op de vraag of de verdachten zelf de auto hebben gestolen en ook verantwoordelijk zijn voor de woninginbraak, of dat zij op een andere manier aan de auto zijn gekomen (heling).

Pin It
Bekeken: 3676x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/