De politie geeft meer informatie over de overval op de Vodafonewinkel aan de Europaboulevard in Alkmaar, die dinsdagavond plaatsvond. Daarnaast wordt meteen om getuigenverklaringen gevraagd. De dader is namelijk niet meer aangetroffen. De politie is bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Een man kwam rond 17:00 uur de Vodafonewinkel in De Mare binnen en bedreigde de medewerker met een (mogelijk) vuurwapen. Die reageerde echter totaal anders dan verwacht, want hij vloog de overvaller aan. Deze ging er direct zonder buit vandoor. De medewerker kreeg bij het treffen een klap tegen zijn hoofd en liep zo verwondingen aan een oor op. Hij moest worden gehecht.

De dader is een licht getinte man van rond 25 jaar oud en 1,80m lang. Hij was donker gekleed, droeg een capuchon (hoodie) en witte Adidas schoenen.

De politie startte een onderzoek in de omgeving, maar de dader is voor alsnog spoorloos.

Pin It
Bekeken: 5335x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/