Ook in 2017 is weer een 'World Press Photo Exhibition', die de hele wereld over reist. Maandag zijn de winnende foto’s bekendgemaakt. Dit jaar is deze altijd weer indrukwekkende fototentoonstelling wel héél dichtbij te bezichtigen, namelijk in de Grote Kerk Alkmaar. Directeur Peter Blaauboer is zeer verheugd de winnende persfoto’s vijf weken lang in de kerk te kunnen tonen. De vrij toegankelijke expositie start op vrijdag 14 juli.

“De Grote Kerk in Alkmaar leent zich goed voor het exposeren van foto’s. Na de tentoonstelling ‘Gelukzoekers’ met beelden van Rick Akkerman, gingen we op zoek naar een mooie nieuwe invulling voor de zomerperiode. Dat is gelukt met deze internationaal vermaarde ‘World Press Photo’ tentoonstelling!”. De expositie duurt tot en met zondag 20 augustus. 

Foto: World Press Photograph Exhibition 2013 - Ebrahim Noroozi fotografeerde Somaya en dochter Rana (toen 28 en 3 jaar) uit Bam in het zuiden van Iran. Somaya wilde van haar drugsverslaafde man Amir scheiden. Uit wraak en om haar ongewild te maken, gooide hij zuur over haar en dochter Rana heen. Een praktijk die in deze wijde regio niet ongewoon is. Somaya raakte voor 60% zwaar verbrand en is blind, Rana verloog één oog.

Pin It
Bekeken: 3990x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/