In februari begint Movin' Gym Alkmaar Noord met kickbokslessen voor jeugd in Alkmaar Noord. Bij voldoende animo wordt in maart ook gestart met lessen voor volwassenen. Met kickboksen leer je actief met lichaam en geest bezig te zijn. Het is een uitstekende sport om je conditie op te bouwen en je wordt er krachtiger en leniger van. Trefwoorden zijn: respect voor elkaar, grenzen bewaken, zelfvertrouwen vergroten, weerbaarheid verbeteren, conditie verbeteren, discipline en focussen.

Tijdens de lessen is contact op het hoofd niet toegestaan, tenzij je traint op wedstrijdniveau. Voor de jeugd zijn kickbokshandschoenen en beenbeschermers aanwezig, voor volwassenen ook enkele.

De lessen worden vanaf donderdag 2 februari gegeven bij Wijkcentrum De Daalder en bij Wijkcentrum De Rietschoot vanaf maandag 6 februari, telkens van 16:00 tot 17:00 uur. De kosten zijn € 3 per keer, een 10-strippenkaart kost € 28.  Bij voldoende aanmeldingen wordt vanaf woensdag 1 maart ook gestart in de gymzaal aan de Elgerweg 101. De jeugd kan van 16.30 tot 17.30 uur terecht en volwassenen van 19.00 tot 20.00 uur. Hier zijn de kosten € 4 per keer en € 38 voor een 10-rittenkaart. 

Voor meer informatie, ga naar gymalkmaarnoord.nl.

Pin It
Bekeken: 5855x
https://ee.itk.ac.id/data/