Donderdagavond rond 20.00 uur vond een inval plaats bij het Haarlemse Chapter van de Hells Angels. Alle aanwezige leden zijn aangehouden. Ook zijn aanhoudingen verricht in woningen in Haarlem en de gevangenis in Heerhugowaard. Verder worden doorzoekingen gedaan onder andere in Alkmaar en Heerhugowaard.

Alle chapterleden worden verdacht van het voeren van een criminele organisatie. Uit een sinds 2015 lopend strafrechtelijk onderzoek zou blijken dat het chapter, in wisselende samenstelling, betrokken was bij 29 zaken. Negen leden worden daarnaast verdacht van onder andere afpersing, bedreiging, geweld en brandstichting. Het gaat om mannen van 35 tot en met 64 jaar oud uit Alkmaar, Haarlem, Leiden, Gouda en IJmuiden. Ook een 32-jarige Haarlemse, verbonden aan het chapter, is aangehouden.

Medewerkers uit meerdere eenheden en arrondissementen waren betrokken bij de invallen. Op last van de Haarlemse burgemeester is het clubhuis gesloten. Het Openbaar Ministerie heeft beslag op het pand gelegd. (foto: Facebook Politie Haarlem)

Pin It
Bekeken: 6850x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/