Met de aanhouding en het verhoor van drie 14-jarige jongens uit Alkmaar en Bergen heeft de politie het onderzoek naar een straatroof op donderdag 15 december in de Rekerhout afgerond.

Op de bewuste donderdag, rond 21.15 uur, ging een 15-jarige Alkmaarder naar het park Rekerhout in zijn woonplaats om illegaal vuurwerk te kopen. Toen het met de aanwezige jongens op handelen aankwam, werd hij bedreigd met een mes en kreeg het wapen zelfs tegen zijn keel gedrukt. Hij moest zijn geld afgeven. Hierna gingen de daders er met hun vuurwerk en het geld vandoor. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

Na onderzoek kon de politie op 3 januari de eerste verdachte aanhouden, op 9 januari gevolgd door de twee andere verdachten. Dit meldde de politie zondag via Facebook. Zij werden allen in verzekering gesteld en zijn inmiddels voorgeleid bij de Rechter Commissaris. De verdachten zijn onder voorwaarden vrijgelaten.

Pin It
Bekeken: 3684x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/