Alkmaar, 12 juli 2013. De Raad voor de Kinderbescherming (RvdK) gaat zijn Alkmaarse vestiging vanwege bezuinigingen sluiten. Honderd werknemers zullen voortaan naar de vestiging in Haarlem heen en weer moeten reizen. Het is wederom een besluit van het Ministerie van Veiligheid en Justitie om Alkmaar links laten liggen. Een week geleden werd verrassend besloten de regionale meldkamer van Noord-Holland Noord en aangrenzende veilgheidsregio's in Haarlem te huisvesten. In november 2012 gaf het openbaar ministerie aan weg uit Alkmaar te willen ondanks toename van werk. Dat is dan niet gebeurd, maar er wordt weldegelijk personeel overgeplaatst. Het is de bedoeling om in de vrijgekomen ruimte een aantal spreekkamers voor de RvdK in te richten.

De verhuizing van de Raad voor de Kinderbescherming moet medio 2014 beginnen. Dan zal alles en iedereen overgeheveld worden van de Kennemerstraatweg naar het Haarlemse Stationsplein; een kleine troost voor degenen die zonder veel moeite met de trein kunnen reizen. De spreekkamers in Den Helder en Hoorn blijven ongemoeid.

Pin It
Bekeken: 2495x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/