Alkmaar, 11 juli 2013. Zomer op het Plein, De Vest en Karavaan presenteren op 19, 20 en 21 juli beeldend locatietheater 'De man met de hamer' van TG WAK in een unieke tent naast Hal 25 aan de Pettemerstraat. Het thema: de mens is te ver gegaan. Te lang heeft hij ongeremd zijn driften gevolgd en Moeder Aarde op de rand van de afgrond gebracht. Vier mannen nemen de heroïsche taak op zich het proces te keren. In hun zelfgebouwde anti-fabriek zullen ze alles wat ooit door mensen gemaakt is tot stof reduceren. De vraag is of zij hun eigen driften wel in de hand hebben. Welkom in de 'Powerplant'.

Theatergroep WAK bestormt festivals over de hele wereld met mobiele locatietheatervoorstellingen. Ze ontvangen theaterliefhebbers in zelfgebouwde locaties, waar ze ondergedompeld worden in fysieke, beeldende en absurde voorstellingen. Nu hebben ze de Powerplant gebouwd, waar u verwelkomd wordt. Kaarten kosten € 8,50 en kunt u online bestellen via de website van Karavaan of aan de mobiele kassa ter plaatse. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf acht jaar en niet taalgebonden.

Pin It
Bekeken: 1354x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/