Alkmaar, 11 juli 2013. Eind april startte de verbouwing van Theater De Vest. De beneden- en bovenfoyer van het theater krijgen een facelift; ze worden moderner en comfortabeler ingericht, net als de Grote Zaal. Daar zijn de balkons en draaischijf verwijderd en alle stoelen gedemonteerd. De ruim 30 jaar oude Grote Zaal krijgt ook een nieuw stoelenplan, een modern klimaatbeheersingssysteem en verbeterde akoestiek. Het publiek zal in de nieuwe zaal vanuit elke stoel goed zicht hebben op het toneel, doordat de zaalvloer van beneden naar boven in één vloeiende lijn wordt opgetrokken. Het nieuwe stoelenplan betekent voldoende beenruimte en mooie, comfortabele stoelen.

De nieuwe stoelen voor de Grote Zaal worden speciaal voor het theater gefabriceerd en mede mogelijk gemaakt door donateurs. Naast de directeur, zakenrelaties van het theater en artiesten zoals Jochem Myjer, komen er geregeld donaties binnen van bezoekers van het theater. Er zijn inmiddels 32 stoelen gedoneerd. Meer informatie over de stoelenactie 'Geef Theater De Vest een stoel kado!' is te vinden op de website van het theater of in de brochure, verkrijgbaar aan de kassa.

Eind september is de grote verbouwing klaar. Op zaterdag 5 oktober opent Theater De Vest de deuren van haar prachtig vernieuwde theater voor het publiek met een bijzondere openingsvoorstelling: 'Brand' door Krisztina de Châtel in samenwerking met Brandweercorps Alkmaar. De deuren van Theater De Vest staan die dag voor iedereen open.

Pin It
Bekeken: 1454x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/