Alkmaar, 11 juli 2013. Op 1 juni 2013 ging de pilot 'Ondernemen werkt!' van start. Deze pilot richt zich in principe op ondernemers in spé maar is ook bedoeld voor Alkmaarders die al als zelfstandig ondernemer bij de Kamer van Koophandel (KvK) staan ingeschreven. Juist voor deze zzp'ers kan het traject ook van groot belang zijn. Op initiatief van de gemeente Alkmaar ondersteunt de pilot beginnende en al gestarte zzp'ers bij het opstarten van een eigen bedrijf. De gemeente werkt hierin samen met de KvK en het UWV. Iedereen die vanuit zijn professie als zzp'er wil starten, of al begonnen is, eventueel naast werk of vanuit een uitkeringsituatie, kan meedoen. Er wordt gewerkt in groepen van tien tot twintig deelnemers. De deelnemers betalen een gereduceerd tarief.

Er worden regelmatig voorlichtingen gegeven over de inhoud van de pilot. Belangstellenden kunnen zich daarvoor opgeven via de website van de KvK. Hier en ook op de website van de gemeente Alkmaar is meer informatie te vinden. Voor de eerste groep zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Pin It
Bekeken: 1624x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/