Alkmaar Centraal

Op 27 december is de wagen van Bloembinderij Jaap Schipper uit Alkmaar gestolen. Eigenaar Remco Schipper en zijn vrouw Linda zaten met de handen in het haar. Ze waren niet alleen de wagen kwijt, maar ook zo'n beetje alle waren die ze tijdens de drukke feestdagen wilden verkopen. Ontmoetingscentrum De Rietschoot in Koedijk komt in actie en trapt op ongeluksdag vrijdag de 13e januari af met een benefietactie, die afloopt op Valentijnsdag.

Remco en Linda werken altijd hard voor hun geld en daarnaast fleuren zij belangeloos het terras en de entree van De Rietschoot op. Zonder bloemenwagen kunnen ze bijna niets. Tijd dus om iets terug te doen!

De Rietschoot opent de actie op vrijdag de 13e van 20.00 tot 24.00 uur met een muzikale benefietavond. Belangeloos staan op het podium: Aurora, Heartbeat, Albèr Steneker, DJ Olaf Bonny en presentatrice Roxana van der Meulen. Licht- en geluid wordt verzorgd door OD&D Vintage Audio and Video Gear.

De € 7,50 aan entreegeld betalen is niet verplicht, maar wordt natuurlijk wel erg op prijs gesteld. Daarnaast kan men een maand lang bij aankoop van een consumptie 50 cent doneren via de ‘benefietknop’ op de kassa. Online doneren kan ook, en wel via doneeractie.nl/maak-van-vrijdag-de-13e-een-geluksdag/-464.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl