De overheid doet steeds meer via het internet en u kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk. Daarom start er in februari een speciale beginnerscursus ‘Eerste hulp bij DigiD: werken met de digitale overheid’ georganiseerd in de bibliotheek in Alkmaar.

In de cursus leert u hoe u DigiD kunt aanvragen en hoe u DigiD kunt gebruiken. De cursus bestaat uit vier middagen. U maakt onder begeleiding van getrainde docenten, in een kleine groep van deelnemers gebruik van computers in de bibliotheek. De cursus is voor inwoners van de gemeente Alkmaar die al wel een beetje met internet kunnen omgaan.

De cursus vindt plaats op maandagmiddag 6, 20 en 27 februari en 6 maart en wordt gegeven in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar Centrum, Gasthuisstraat 2. De cursus duurt van 14.00 tot 16.00 uur en de kosten bedragen € 10,- inclusief cursusboek.

Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda  of tijdens openingsuren bij de klantenservice in de bibliotheek in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 3732x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/