Woensdag is een 87-jarige inwoonster van Oudorp beroofd door een 'medewerkster van de thuiszorg' en zeer vermoedelijk een handlanger. Onder andere sieraden en geld werden uit haar slaapkamer gestolen. De politie onderzoekt de babbeltruc.

Rond 17.00 uur werd bij de bejaarde vrouw aangebeld door een vrouw die meende van de thuiszorg te zijn. De bejaarde vrouw vroeg naar legitimatie, maar die zou nog in de auto liggen. Toch wist de vrouw zichzelf naar binnen te babbelen. Zeer vermoedelijk heeft zij de deur voor een handlanger open gelaten of later opnieuw open gezet. Die persoon zou dan gedurende de 10 tot 15 minuten dat de oplichtster binnen was zijn slag hebben geslagen.

De oplichtster is 1.70 tot 1.75 m lang en slank. Ze heeft blauwe ogen, blond haar tot de schouders en een vezorgd uitelijk. Ze droeg die dag een donkerkleurige jas en donkere strakke broek. De vrouw sprak goed Nederlands.

Wie meer weet over deze babbeltruc of wellicht zelf slachtoffer is van deze vrouw, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 4004x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/