Op 18 januari vindt er in Stompetoren een informatieavond plaats over het nieuwe plan om Stompetoren een echt dorpshart te geven. Dit meldt het NHD. In maart van dit jaar presenteerde de Dorpsraad tijdens een bijeenkomst in café Het Schermer Wapen voor de laatste keer een nieuwe variant op het plan. Wethouder Anjo van de Ven was het gesteggel destijds al bijna zat, maar werd overtuigd om voor deze laatste variant te gaan toen bijna alle aanwezigen aangaven voor het plan te zijn. Ze stelde als voorwaarde dat de voor- en tegenstanders van het vorige plan elkaar wel moesten zien te vinden. Ook moest de gemeente grond ruilen met commerciële partijen.

Inmiddels lijken de Dorpsraad, de ontwikkelaars en de gemeente Alkmaar elkaar te hebben gevonden wat het plan betreft. De Dorpsraad is er in elk geval van overtuigd dat dit plan gaat lukken. (afbeelding: archief)

 

Pin It
Bekeken: 4301x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/