Zondagmiddag 18 december zingt het vocaal ensemble Angels het sprankelende winterprogramma 'Hartverwarmend' in de Remonstrantse Kerk van Alkmaar. Winter- en kerstliederen uit alle windstreken en in vele talen komen voorbij en natuurlijk ontbreekt de liefde in al haar facetten niet. 

Angels is een vocaal ensemble uit Amsterdam, bestaande uit zestien eigenzinnige zangeressen. Ze brengen op, letterlijk en figuurlijk, kleurrijke wijze muziek van over de hele wereld, hier en daar aangevuld met een close-harmonytintje. Het concert staat onder de inspirerende begeleiding van dirigente Tatiana Lina.

Hartverwarmend is alvast een klein voorproefje van het programma dat Angels voorbereidt voor eind 2017, helemaal gewijd aan het thema winter. Het concert begint om 14:30 uur . Kaarten kosten vooraf €12,50 en aan de deur €15. Op angels-voices.nl is meer informatie over het concert en de Angels te vinden.

Pin It
Bekeken: 3127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/