Op 16 december staat King of the World in Alkmaar bij Victorie op het podium om onder andere hun nieuwe album te laten horen. 'Cincinnati' heet het vierde album, dat op 3 oktober uitkwam.

King of the World vloog op 1 mei naar Cincinnati, Ohio (USA), om in de Bamboo Room Studios voor een samenwerking met producer Erwin Musper, die samenwerkte met onder andere Anouk, Van Halen, Scorpions, Def Leppard, David Bowie, Mick Jagger. Voor alle bandleden geldt dat de muziek waarmee ze zijn opgegroeid en waardoor ze zijn geïnspireerd, zijn bakermat vindt in Amerika. In tien dagen tijd zijn dertien nummers opgenomen, waarvan er twaalf zelf zijn geschreven. Eentje is een cover: 'Life In The Fast Lane' van de Eagles. Op een aantal tracks zijn blazers en achtergrondzangeressen te horen.

Het optreden van King of the World begint om 20:30 uur. Kaarten kosten vooraf €15 (excl. servicekosten) en aan de deur €17,50. Meer informatie op podiumvictorie.nl.

Pin It
Bekeken: 3241x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/