Hij was de bekendste dakloze van Alkmaar. Wilfred Robert Thomas Delsol, beter bekend als Piku, is woensdag overleden. Het Nachtgenootschap zet zich ook in voor een monument voor Piku. Ook moet er bij zijn favoriete stek, de Spar op De Dijk, een holle tegel komen waarin men geld kan gooien voor de Alkmaarse daklozenopvang.  Het college omarmt dit initiatief.

Behalve voor ingewijden verdween de 67-jarige Piku een maand geleden spoorloos. Hij was naar een Rotterdamse hospice gebracht en later overgeplaatst naar de verpleegafdeling van Havenzicht, een daklozenopvang in de havenstad. Woensdag overleed hij.

De crematieplechtigheid voor Wilfred begint maandag om 14:30 uur in crematorium Westerveld te Driehuis. Zijn as zal zoals hij dat graag wilde worden uitgestrooid op Curaçao, waar hij 44 jaar geleden vandaan kwam. (foto: Faceboek Pikoe)

Pin It
Bekeken: 5491x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/