Op de Herenweg in Oudorp staat vlakbij de spoorwegovergang die Oudorp en Sint Pancras van elkaar scheidt een spitspaal die sluipverkeer tegenhoudt. De spitspaal is bedoeld om te zorgen dat de hoeveelheid verkeer over de Herenweg wordt beperkt, maar is ook een bron van ergernis voor voornamelijk mensen die in de nieuwbouwwijk de Nollen wonen; zij moeten een flink eind omrijden als de spitspaal omhoog staat.

Dit voorjaar was er gedurende drie maanden een proef waarbij de spitspaal om 8.15 uur naar beneden ging in plaats van om 9.00 uur, waarna bewoners hun mening mochten geven. Voor het vervolgtraject zijn er drie mogelijkheden. De eerste is dat de spitspaal om 9.00 uur omhoog gaat, of om 8.15 uur, of dat het ontheffingenbeleid wordt verruimd.

 

 

Pin It
Bekeken: 4470x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/