Van donderdag 15 tot en met zondag 18 december wordt de Paardenmarkt in Alkmaar weer omgetoverd tot een ware Kerstmarkt, compleet met café in een glazen paviljoen van 75m2 waar je van Glühwein, chocomel, en diverse bieren kunt genieten. De Kerstmarkt is amusement voor jong en oud, uitstekend geschikt voor een romantisch tripje voor twee of juist als uitstapje met een vriendengroep.

Op de Kersmarkt komen de heerlijke geuren van gebraden vlees, gezoete broodjes en kruidige glühwein je tegemoet. Je kunt er terecht voor wollen kleding en accessoires, originele cadeaus voor onder de kerstboom en van alles om je woning in kerstsferen te hullen.

De markt is op 15 en 16 december open van 16:00 tot 22:00 uur en op 17 en 18 december van 13:00 tot 22:00 uur. Er zijn overigens nog stands te huur. De prijzen liggen tussen de € 70 en € 550. Meer informatie over kraamhuur via zomaarevents.nl.

Pin It
Bekeken: 4155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/