De kerstshow ‘Alkmaarse Prins’ is een nieuw verhaal van theatergezelschap Vrij Zijn. Schrijvers Sarah Topfstädt en Frits van Yperen lieten zich inspireren door het boek ‘Le Petit Prince’ van de bekende Franse schrijver Antoine de Saint-Exupéry. Ondanks zijn bekendheid is er tot nu toe pas een paar keer een vertolking opgevoerd in Nederland. Vrij Zijn zet iets dus iets heel bijzonders neer!

'Alkmaarse Prins' is een soort literair sprookje voor volwassenen en kinderen, een pleidooi voor vriendschap, menselijkheid en cultuur. Laat je meeslepen in een filosofisch, ontroerend en modern verhaal en beleef een prachtige kerstshow met sfeervol licht, zang, dans en kleurrijke kostuums.

De première vindt plaats op 9 december vanaf 20:00 uur. Daarna is de voorstelling te zien op 10 december om 20:00 uur en op zondag 11 december om 15:00 uur. Voor meer informatie over de voorstelling en voor kaartjes, ga naar af-vrijzijn.eu.

Pin It
Bekeken: 3771x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/