Alkmaar Sport organiseert woensdag 30 november op maar liefst twee plaatsen een extra speciale instuif. In de sporthal in De Rietschoot (Koedijk) kunnen kinderen van 13.00 tot 15.00 uur meedoen aan het Freddy Fit Festijn. In de gymzaal aan de Judith Leysterstraat vindt er een Pietenspektakel plaats van 16.00 tot 17.30 uur. Toegang tot beide activiteiten is gratis; aanmelden is niet nodig.

De sportleraren van Alkmaar Sport organiseren elke woensdag op vijf locaties in Alkmaar een gratis sportinstuif voor kinderen uit de wijk. De kinderen kunnen zich in een sportzaal helemaal uitleven met diverse sport- en spelactiviteiten. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen wekelijks met hun vriendjes en vriendinnetjes bij de instuif langskomen.

Om de mogelijkheid tot wekelijks gratis sporten te promoten wordt woensdag 30 november een speciale instuif georganiseerd. Freddy Fit, de mascotte van Alkmaar Sport, komt langs en er worden extra leuke spelletjes georganiseerd bij de instuif in Koedijk (Rietschoot). Daarnaast komt bij de instuif in De Hoef (Judith Leysterstraat) een echte Piet langs, en staan alle spelletjes deze middag in het teken van het thema Sint en Piet.

Het gratis naschools sporten op woensdagmiddag wordt wekelijks in vijf wijken in Alkmaar aangeboden. Naast Koedijk en De Hoef kan ook in de Mare, Overdie en Oudorp gesport worden. Meer informatie is te vinden op www.alkmaarsport.nl/sportXtra.

Pin It
Bekeken: 4005x
https://ee.itk.ac.id/data/