De inbraak van maandag op dinsdag in sporthal De Oostwal heeft de uitbaters met ongeveer 800 euro schade achtergelaten. De twee jonge inbrekers kwamen binnen door een raam van de sporthal in de gooien. Ze gingen direct door naar de rookruimte waar de gokkast stond. Door de de gokkast via de zijkant open te breken wisten ze de inhoud van losse munten buit te maken. Ze gingen er vandoor op een scooter, met de buit opgeborgen in de ruimte onder het scooterzadel.

De twee inbrekers staan duidelijk zichtbaar op de camerabeelden. Waarschijnlijk wisten ze van tevoren precies waar de gokkast stond, dus zijn ze eerder binnen geweest, vertelt beheerder Mike Karels aan het NHD. Dinsdagmiddag was de aangerichte schade reeds hersteld. Een troost is dat er in elk geval een stuk minder schade is dan bij de brand die een jaar geleden werd veroorzaakt. 

Pin It
Bekeken: 3839x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/