Vanaf 11 december heeft Connexxion een nieuwe dienstregeling. Vaak gaat het om andere vertrektijden, als gevolg van wijzigingen in de NS dienstregeling, of een aangepaste route. Dit alles met als doel de service te optimaliseren. Voor deze regio worden maar één duidelijke verandering aangekondigd.

Sinds juli rijdt lijn 10 alleen nog op werkdagen overdag. De overige uren zijn naar lijn 9 overgeheveld. Gevolg is dat Sint Pancras ’s avonds en in de weekenden geen busverbinding meer heeft. Ter compensatie komt er een lijn 734 op de uren dat lijn 10 niet rijdt. Deze zogenaamde 'Overstapper' verbindt Sint Pancras met station Alkmaar Noorden rijdt dus alleen ’s avonds en op zaterdag en zondag de gehele dag. De Overstapper kent een apart tarief en moet telefonisch gereserveerd worden.

Een andere verandering is alleen wat betreft nummering. Lijn 6 krijgt tussen het Plein en Bergen aan Zee lijnnummer 806, zodat de haltevertrekstaten van lijn 6 eenvoudiger worden. Men kan dus op doorreis gewoon blijven zitten.

Eind november is de nieuwe dienstregeling via de reisplanner en de Connexxion website onder 'dienstregeling zoeken' te vinden. Men kan ook de Connexxion-app dowloaden.

Pin It
Bekeken: 3714x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/